de online fashion boutique
Algemeen

SALE SALE SUMMER SALE

! SUMMER SALE !

Ook bij ons is de zomerwind gaan waaien door de collectie en is het tijd voor waanzinnige uitverkoopitems. Deze worden helaas niet meer aangevuld, en daarom is op dus ook echt op! Ik ga onderstaand de allerleukste sales items van The Goods uiteraard met je bespreken maar eerst nog een paar tips om de summer sale fantastisch te doorstaan!

1. Bestel bij de Zara Sale online – Vaak als de sale eenmaal is losgebarsten komt de Zara toch ineens op de proppen met items die al jaren geleden niet meer verkocht zouden mogen worden, laat staan anno 2017. Om te zorgen dat je je niet ineens in 2009 bevindt raden wij het aan om in plaats van naar de winkel te rennen even een kijkje te nemen op de website. Want de laatste seizoen sale vindt je echter gemakkelijk en overzichtelijk online. Dan hoef je niet samen met half Nederland door de enorme stapels kleding te zoeken, hoe gezellig dit ook is, (heel gek, maar ineens wordt er niks meer op een hanger gehangen tijdens de sale) en kan je lekker vanuit huis je favorites van afgelopen jaar bestellen.

2. Al je lievelingsmerken zijn te vinden bij de Bijenkorf en die doen niet zuinig over sale kan ik je vertellen. Sandro, Maje, Won Hundred, Claudie Pierlot, Isabel Marant , Alice+Olivia en vele andere leuke merken met kortingen tot wel 70%. Vaak zijn de maatjes ook nog redelijk te verkrijgen dus geen stress!

3. H&M krijgt de eerste bikini’s binnen klokslag 12 uur op 31 december zo ongeveer, dus mocht jij net je champagne achter je kiezen hebben kun je gelukkig ook in je Uggs en winterjas met sterretje in je hand je strandlook uitzoeken. Mocht jij nou net als wij niet in januari al op zoek zijn gegaan naar de perfecte bikini dan geen nood.. Deze staan allemaal in de sale aangevuld met vorig jaar leftovers en wat ook een pluspunt is van deze extreme voorbereidingsdrang van de H&M is dat er ook weer nieuwe bikini’s binnenkomen in de zomermaanden. Zo zijn wij een beetje gek op die rode met wit gestreepte… Ach kijk zelf maar!! P.S. Mocht je een bikini zoeken van het merk Bayu The Label dan zit je bij ons gebakken, staan net online!

4. Hou onze website in de gaten! Sale komt elk jaar en bij ons groeit de hoeveelheid items naarmate de zomer vordert steeds meer. We zullen voor nu onze lievelings even met je bespreken maar er is more to come! Stay stuned…

SALE SALE SALE SALE SALE SUMMER SALE

Maxi skirt met bijpassende top nu in de sale! Was vorige zomer onze bestseller en is helaas niet meer verkrijgbaar dus gooien we de laatste paar in de sale. Deze moet mee in de koffer naar Ibiza, al zeggen we het zelf…. Shop de aller -allerlaatste hier.

 

 

 

 

 

 

De Army Blouse blijft een favorietje hoor, hij is lekker lang en gaat goed over de bikini mee naar het strand. Niks meer aan doen! Nou ja, wel zonnebrand natuurlijk, anders krijg je niet van die mooie bruine benen.

 

 

 

 

 

 

We blijven nog heel even in de lange-blouse-kindof-sfeer, want deze topper is ook in de sale verkrijgbaar! Ben je in een all white everything mood en ben je lekker bruin, matcht deze lange jurk perfect bij jou witte bikini en zongebruinde huid. Go for it! Shop de Long Blouse hier.

 

 

 

 

 

Deze te leuke Grey Cardi komt helaas helaas niet meer terug volgend seizoen en er zijn nog enkele te bestellen van onze winter bestseller! Soms perfect als jas te gebruiken en in het echte koude seizoen doet deze het ook goed als oversized vest.

 

 

 

 

 

 

De army bomber is nu verkrijgbaar in de sale! Lekker donkergroen en regenbestendig jasje, maar ook dubbelgevoerd en toch lekker dun en makkelijk. Perfecte combinatie niet? Shop jouwe nu het nog kan, en style hem met een leuke spijkerbroek of panterprintbroek. Om maar eens wat te noemen uiteraard.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie