fbpx
de online fashion boutique
Algemeen

BALI FAVORITES

Ga jij binnenkort op vakantie naar Bali? Wij zijn er geweest (voor jullie! inkoop!) en we wilden jullie deze paar tips niet onthouden. Bali is hot en zeker hartstikke terecht, het is er werkelijk waanzinnig prachtig. Gooi je shorts en bikini in een koffer en neem dit lijstje mee! Enne die inkoop is hartstikke gelukt, twee mega chille strand jurken gescoord die komen binnenkort online. We hadden uiteraard ook wat items in de koffer gemieterd van de zomer collectie die al online staat en die items vind je onderaan. Maar eerst heel belangrijk waar kan je het beste eten, drinken en kijken naar prachtige natuur…

#Canggu 
Hier kan je by far het beste surfen dus vergeet niet een surflesje mee te pakken in de vroege ochtend om vervolgens lekker te gaan ontbijten. In Bali is iedereen net als wij inmiddels in Amsterdam ook, hartstikke fan van de bowls. Overal verkrijgbaar maar beste aanrader in Canggu is Nalu Bowls. Verdere fijne tips: Poke Poke, Villa Nio, Strawberry Fields, Crate Cafe, The Shady Shack, Milk & Madu, Monsieur Spoon, Little Flinders, La Calita. 

Mocht je na het surfen toe zijn aan wat wellness en yoga, stop dan zeker bij het Desa Seni Resort bekend van de hele fijne yoga workouts. En je kan er ook op Adventure naar rijstvelden, tempels en allemaal andere heerlijke sightseeing locaties.

#Ubud
Ubud staat bekend om de prachtige rijstvelden en een andere echte must-do is het resort Junglefish waar je zwemt tussen alle mooie jungle planten. Hier kan je een dagje doorbrengen of gewoon lunchen, duik nemen en door. Fijne plekjes voor eten zijn verder Clear Cafe, Lotus Cafe, Bali Buda, Sari Organic en ook hier zit een Nalu Bowls. Gelukkig maar.

#Seminyak
Dit is een waanzinnig gezellige plek met overal lieve en mooie plekjes om te ontbijten en een echte aanrader is Livingstone bakery en daarboven zit het eveneens hartstikke leuke Faculty kitchen & bar. Verder is de perfecte hangout Mrs. Sippy echt een aanrader!! Stop vooral ook bij een van deze hotspots: Pison, Cafe Organic, The Spicy Coconut, See Circus, 1/15 Coffee, Sisterfields, Revolver.

 

Geef een reactie