fbpx
de online fashion boutique

Verzending

Bezorgen

The Goods bezorgt bestellingen in Nederland en Belgie via pakketservice van Post NL en UPS. Hiermee bieden we je de mogelijkheid om je bestelling te volgen en te traceren. Na je order ontvang je van ons een email met ontvangstbevestiging, waarin een Track en Trace nummer staat vermeld. Met dit nummer kan je je pakket traceren.

Bij bestellingen voor 16.00 uur streven we ernaar om de volgende dag aan te leveren. De levertijd bedraagt bij directe betaling doorgaans maximaal 2 werkdagen. In het weekend geplaatste orders worden op maandag verwerkt.

Niet thuis?

PostNL en UPS bieden je bestelling tweemaal aan op het bezorgadres. Indien je ook de tweede keer niet aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen, wordt het pakket afgeleverd bij de buren of het dichtstbijzijnde Postkantoor. Hier kan je het pakket met het achtergelaten afhaalbewijs afhalen op vertoon van je legitimatiebewijs.

Ontvangstbevestiging

Zodra we jouw bestelling hebben ontvangen krijg je van ons een ontvangstbevestiging per email toegestuurd.

Verzendbevestiging

Na jouw bestelling zullen we de order voorbereiden en inpakken. Zodra we jouw pakket hebben verzonden krijg je van ons een verzendbevestiging per email toegestuurd. In deze email staat een Track en Trace nummer, deze code begint met 3S en met deze code kun je jouw bestelling volgen.

De kosten van de retourzendingen zijn voor de afzender en worden niet door The Goods vergoed. De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren product ligt bij de afzender. We adviseren om retour artikelen met Track en Trace of aangetekend terug te sturen.