fbpx
de online fashion boutique
Geen categorie

STYLE FILE : Olivia Palermo

Wie mist de goede oude tijd nou niet van The Hills, Laguna Beach, The City en andere fabelachtige namen voor semi reality shows die uiteindelijk volledig gescript waren maar who cares.. Lauren was ons idool en dat kan niemand ons afnemen. Echter hebben we van haar behalve een paar klappers van boeken (LA Candy anyone?) niet heel veel meer gehoord, maar wie The Hills wel als perfect opstapje heeft gebruikt is onze all time favorite IT girl Olivia Palermo. (Oprecht, op wikipedia staat als omschrijving IT Socialite)

Oke, toegegeven eigenlijk weten we niet precies wat het dagelijks leven inhoudt van Olivia Palermo maar we weten zeker dat een van haar taakomschrijvingen klinkt als; A L T I J D stylish voor de dag komen. We gaan er vanuit dat er natuurlijk heel wat meer tijd in haar looks zit dan de nonchalante ik-heb-dit-net-aangegooid-want-het-lag-toevallig-in-de-buurt vibe die ze uitstraalt maar damn, jaloers zijn we wel. Pinterest puilt uit van de Olivia look en terecht. Alles zit net goed en is perfect uitgedacht. Oja en zullen we het maar niet hebben over haar soon to be husband want die lijkt ook regelrecht van de catwalk te zijn gevallen. Natuurlijk.

Onze lievelingslooks hebben we hieronder even op een rijtje gezet, maar we hebben er sinds kort ook een heel pinboard op Pinterest aan gewijd, die kan je gelukkig ook gewoon volgen dan hoef je echt helemaal niks meer te missen van deze fashionista!

 

 

 

 

 

 

 

 

Shop hier onze lookalike fringe sweater.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

And last but not least, samen met haar gorgeous husband:

 

Geef een reactie