fbpx
de online fashion boutique
Algemeen

SUMMER IN THE CITY – Favourite Hangouts

Het lijkt erop dat het nu echt is begonnen, de zomer is er eindelijk! Wij zijn dol op de zomer in Amsterdam, lekker op de fiets naar werk (en het terras zie tips beneden) en eindelijk de korte jurkjes, jumpsuits en open schoenen weer uit de kast. Wij hebben onze lievelings nieuwe items voor je op een rijtje gezet, speciaal te dragen met dit waanzinnige weer de aankomende 2! weken blijft de zon in ieder geval lekker doorschijnen! En dit weekend doen we nog een speciale actie dus stay tuned… LIEFS xx

FAVO restaurants met fijn terras (of binnentuin!)

Herengracht
Aan de herengracht zit cafe herengracht (ten hoogte van de Leidsestraat) en ze hebben niet alleen een terras aan de voorkant maar ook een waanzinnige binnentuin aan de achterkant. Zeker de moeite waard.

De Plantage
Hier zit je midden tussen de flamingo’s een wijntje te drinken. Het terras is ruim en het uitzicht is natuurlijk het einde.

Meneer Nieges
Wil je graag aan de binnenstad kant van het IJ doorbrengen met uitzicht op het EYE museum en de havens dan zit je hier goed. De keuken is erg fijn en de sfeer uitermate relaxed.

Canvas, Volkshotel
Ook hier is de sfeer relaxed en aangenaam en je zit op de bovenste verdieping van het Volkshotel de hele stad een beetje te bekijken. Zeker een aanrader.

Happy Happy Joy Joy Oost
Allerleukste terras aan het water en redelijk rustig want, nieuw en redelijk onbekend nog!

Blijburg
Niet een restaurant maar wel een aanrader voor deze zomer, strand Blijburg! Echt, daar worden we blij van.

Hier zijn onze lievelings nieuwe items allemaal terras proof:

Geef een reactie