fbpx
de online fashion boutique
Algemeen

Winterterrassen van Amsterdam

Zijn jij en je vriendinnen ook niet weg te slaan van de terrassen in de zomer? En blijf je tot diep in oktober stug volhouden totdat de meeste terrassen dan echt hun deuren sluiten 1 november (onzin!)? Dan hebben we nog een paar tips voor je. Want er zijn een paar secret spots in Amsterdam die de terrasdeuren open houden en je waanzinnig goed warm houden met dekentjes, heaters en parasollen. We have got them lined up for you! En gezellig dat het er is, je weet niet wat je meemaakt. Hier een lijstje met al onze lievelings Winterterrassen van Amsterdam. Go check them out!

Herengracht
Achterin de Herengracht vind je het allerknuste binnentuintje van heel Amsterdam. Verlicht met kleine lampjes en verwarmd met heaters zit je hier het allerfijnste. Bestel nog even de ravioli en je gaat nooit meer weg. Beloofd.

Morgan & Mees
Het voelt bijna of je binnen zit op het terras van onze favo Morgan & Mees in de Jordaan. Ben je op zoek naar een fijne cocktail spot voordat je de stad ingaat dan zit je hier perfect.

Louie Louie
Op de Linneausstraat in Oost zit een rits met warme buiten terrassen (Biertuin, Pata Negra) maar de prettigste (en grootste) vinden wij toch wel Louie Louie. Mexicaans eten is sowieso altijd welkom, en Sangria zijn we ook niet vies van. Maar het terras, heerlijk.

Radijs
In West zit een knus buiten terras met heaters genaamd Radijs. Nog niet geweest maar wel een paar keer getipt. Laat je het ons weten als je er bent geweest?

Meneer Nieges
Altijd een win-win daar aan het water. Zeker de tocht waard als je niet in de buurt woont.

Smokin Barrels
Hier vind je een mega selectie aan G&T’s en de een nog beter dan de andere. Je kan het zo gek niet bedenken en ze hebben het. Enorme windschermen en parasollen zullen je gegarandeerd beschermen tegen het winterse weer. GENIETEN.

Westergasterras
Voor al onze lievelingen in West, dit is ook echt een aanrader.

Buffette van Odette
Pal aan de Prinsengracht zit het leukste en lekkerste restaurant van Amsterdam. En rain or shine er is altijd een terras. Met heaters. Aan de gracht. Zucht.

Pullitzer Hotel
We hebben misschien de beste tot het laatste bewaard. Want dit is hem hoor. Dekens, heaters, enorme kerstboom, alles is er. Check hier voor alle live events (ja, die zijn er elk weekend!).

 

Mocht je nou verlegen zitten om een lekker warme jas die jou beschermt tegen de kou hebben we ook nog wat tips voor je:

Geef een reactie